Skirejser - Inspiration - Forslag fra medlemmer

Danski App

APP til ferien - Fra Danski

Danski mobil app til skiferien

Bliv klar til skiferien med vores mobil app!

Hent gratis DANSKIs Skiguide app, der er fyldt med nyttig information til skiferien. Her finder du pistekort, detaljeret vejrudsigter og aktuelle snedybder for over 20 destinationer i Frankrig, Østrig , Italien og Andorra.

Sophie Fjellvang Sølling giver gode råd til skiøvelser og tips til skiferien i videoguides, og med en smart pakke/huskeliste kan du blive helt klar til skiferien. Denne app giver dig desuden adgang til seneste facebook- og Youtube-opdateringer fra vores guider, der beretter om livet i Alperne.

» Download iPhone mobil app til skiferien her
» Download Android mobil app til skiferien her

Rigtig god fornøjelse og god skiferie!

Tignes

Tignes - skiløb forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer

Super Tignes og Espace Killy

Skiområdet mellem Tignes og Val d'Isère betragtes som noget af verdens bedste. I dette område kaldet Espace Killy, findes over 300 km. perfekt tilrettelagt skiløb forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer. Centrum for området er Tignes Val Claret.

Super Tignes området dækker 150 km. spændende og varieret skiløb med gode lange blå, røde og sorte pister. Off-pisten er ligeledes i verdensklasse, spørg bare de lokale. Udvider I liftkortet til at gælde hele Espace Killy, så tag en dag på sightseeing eller shopping ned i den mondæne Val d'Isère by. Turen til Val d'Isère går ned over nogle lækre lange røde og sorte skovpister.

Tignes byerne summer af liv

Hvis I ikke har været i Tignes de seneste år, vil I blive forundret over den forvandling, som byen har undergået. Set nedefra starter byen med bydelen Le Lavachet med alle lejlighedskomplekserne.

Centrum af Tignes hedder Le Lac og her finder I Danskis klubhotel Le Pramecou.

Ovenfor søen ligger bydelen Val Claret, der samtidig markeret afslutningen af dalen og starten på turen op mod Grande Motte-gletscheren i 3.400 meters højde. I centrum er der bygget et kæmpe underjordisk parkeringsanlæg, hvor butiksstrøget ligger lige over. Her finder I butikker med ski, modetøj, delikatesseforretninger, caféer m.v. Pisterne ender fra begge bjergsider midt i centrum. Det er også herfra, at de 2 store liftsystemer begynder. Her er masser af muligheder for at nyde solen og en vin chaud i liggestolene eller en god frokost på en af de mange restauranter. Byen summer af liv om dagen og om natten er Tignes kendt for det bedste natteliv i Espace Killy. kilde: DANSKI