Foråret 2018. Skiklubmedlemmer holder formen vedlige på cykel

Cervinia marts 2017

2016 Skiferie i Marilleva ( Madonna di Campiglio)

2015 Cykelferie i Toscana

2015 Skiferie i Kappl/Ischgl

2014 Skiferie til Folgerida

Cykeltur til Malta

Billeder fra Sestriere 2013

Billeder fra juleturen til Val Thorens december 2012

Se endnu flere billeder fra cykelferien 2012 - klik på et billede - og der kommer endnu flere

Cykelturen til Toscana 2012

Efter at have fået værelsesnøgler og en kold øl blev vi præsenteret for cyklerne – vort fortrukne transportmiddel de næste 6 dage.

Det viste sig at være gode cykler med 24 gear, og de næste dage måtte vi erkende, at det var nødvendigt med noget ordentlig grej. I følge turbeskrivelsen er terrænet let kuperet, men man kan roligt sige, at det var mere kuperet end let. Samtidig blev vi begavet med dejligt sommervejr med solskin og over 30 gr. varme, så vi fik masser af udfordringer.

Billeder fra vores dejlige ferie - Klik på billederne og få dem i stor størrelse!

Tignes - skiløb forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer

Val Thorens 2010

Canazei 2010

Alpe D´huez

Skikongernes" tur til Alpe d Huez

"Skikongernes" tur til Alpe d Huez er vel overstået. Trods meldinger om mangel på sne i hele alperegione n var der et passende antal pister og lifter åbne. Vi startede med 2 dage i fuld sol, blå himmel og perfekte nedkørsler.

3. dagen var hjemrejsedag og snevejr, så skiløbet var krævende, men alle kom på ski alligevel. Vi fik godt skiløb og god hygge på Danskis Hotel Eclose.

Sauze d'Oulx 2008

Send dine billeder ind!

Medlemmer der ønsker billeder og/eller indlæg på hjemmesiden kan sende dette på e-mail til formanden: finn.christensen@netdyredoktor.dk