Nyheder fra medlemmer og klubben

Modtag en e-mail når siden opdateres

Klik her, for at tilmelde dig!

Sestriere

Se denne video fra området!

Klik på "Fuld skærm" og se denne inspirerende video fra Sestriere!

Skitur uge 7 2019 til St. Anton

Turen går sædvanen tro til Ski Arlberg. Fredag den 08. februar kl. 14.45 kører bussen til St. Anton. Påstigning på turen til Rødbyhavn er mulig. Turen køres i bus til byen Flirsch. Vi ankommer lørdag morgen og begynder dagen med dejlig morgenmad.

Indkvartering er i dobbelt værelser med bad og toilet, få lejligheder(forbeholdt familie med børn). Håndklæder og sengelinned er inkl.

Den lokale skibus, er gratis, har stoppested hvor vi bor, og den kører til og fra St. Anton. Området består af St. Anton, St. Christoph, Lech, Zürs, Stuben, Sonnenkopf, samt Warth/Schröcken, der tilsammen udgør ca. 350 km præparerede løjper og ca. 200 km upræparerede løjper, der er sikret til skiløb. Ski Arlberg er beliggende i en højde fra 1400 til 2700 meter og hører til et af Østrigs bedste ski områder og er altid 100 % sne sikker. Der er også mulighed for langrend i området. Liftkort gældende for 7/8 dage, udleveres kort efter ankomst, herefter er der mulighed for at stå på ski.

Ønskes leje af udstyr, udfyldes ved tilmelding en separat seddel! Vi har en god leje aftale med Alber Sport. Hos Alber sport har vi en gratis aftale om opbevaring af ski og støvler i ski depot. Derfor behøver man ikke tage udstyr med frem og tilbage hver dag i ski bussen, gælder også for dem der medbringer eget udstyr.

Lidt om turen.

Turen køres i bus med god benplads.

Lørdag morgen er der fælles morgenmad på ”tanken” i Schann.

Onsdag aften er der fælles spisning på restaurant Troschana med 3 rettes menu/½l. vin ell. 2 øl/vand.

På hjemrejsedagen lørdag den 16. februar skal værelser forlades senest kl. 9.00. Inden hjemrejsen påbegyndes, indtages en 3 retters menu på restaurant. Forventet hjemkomst søndag ca. kl. 13.00.

Prisen inkluderer transport i bus, ophold, 8 eller 7 dages liftkort, pant på liftkort, morgenmad ved ankomst, 3 retters menu/drikkevarer onsdag aften og 3 retters menu lørdag inden hjemrejse.

Tillæg for enkelt værelse  Kr. 600,- meget få muligheder.

Hvis der kun ønskes liftkort i 7 dage betyder det, at der ikke er liftkort den sidste dag den 16. februar.

Priser uden leje af udstyr/person: 8 dage               7dage

Årgang 2019-2011                           Kr. 3560,-    Kr. 3560,-

Årgang 2010-2003                           Kr. 5295,-    Kr. 5140,-

Årgang 2002-1999                           Kr. 5995,-    Kr. 5780.-

Voksne                                              Kr. 6425,-    Kr. 6170.-

Senior         1954 og før                   Kr. 5995,-    Kr. 5780.-

Priser med leje af udstyr/person:

Årgang 2019-2011                           Kr. 3940,-    Kr. 3940.-

Årgang 2010-2009                           Kr. 5710,-    Kr. 5525.-

Årgang 2007-2004                           Kr. 6045,-    Kr. 5860.-

Årgang 2003-2002                           Kr. 6705,-    Kr. 6495.-

Årgang 2000-1999                           Kr. 7110,-    Kr. 6900.-

Voksne                                              Kr. 7740,-    Kr. 7485.-

Senior 1954 og før                          Kr. 7310,-    Kr. 7095.-

Ved tilmelding til turen betales et depositum på kr. 1000,-/deltager.                    Resten senest 1. januar 2019

Tilmeldingen er først gældende ved betaling af depositum og tilmeldingsseddel.

Indbetaling via konto overførsel eller bank, er det vigtigt navn oplyses.

For yderligere information : kontakt  Frank Rosendal Kristianden  mail: frkrosendal@hotmail.com

Skriv en tekst her

Orientering til medlemmer om behandling af persondata

Holbæk Skiklub registrerer og opbevarer persondata på medlemmerne.

Følgende data registreres:
Mailadresse
Fødselsdato
I nødvendigt omfang registreres børneattester

Formålet er, at kunne udsende informationer til medlemmerne samt opkræve kontingent. Derudover kan de registrerede data benyttes som dokumentation for medlemstal over for relevante partnere.

Data opbevares, så de kun er tilgængelige for kassereren - og kun så længe, en person er medlem af foreningen. Ved udmeldelse slettes data.
Data er beskyttet af password på PC.

Datadeling
Data deles kun med andre, hvis der forinden er indgået en databehandleraftale med den pågældende part. Datadeling i form af medlemsliste kan efter anmodning og efter bestyrelsens godkendelse ske med (men ikke begrænset til) f.eks.:
Nets , standard aftale indgået med Nets ang. betalingsservice
Kommune
Andre relevante myndigheder
Ansøgte fonde
Data sælges ikke til tredjepart.

Databrud
Ved evt. brud på datasikkerhed tages følgende beredskabsplan straks i anvendelse i prioriteret rækkefølge:
Databrud stoppes
Orientering af parter - herunder omfang (hvilke data) samt evt. tiltag for at få data tilbage/slettet
Berørte personer orienteres
Datatilsynet orienteres
Grundig undersøgelse af, hvordan databruddet kunne opstå samt evt. tiltag for at forhindre gentagelser

Medlemmernes rettigheder
Det er altid muligt for et medlem at få udleveret de data, der er registreret om vedkommende
Det er altid muligt at kræve faktuelt forkerte data rettet
Det er fra foreningens side et krav, at de ovennævnte data kan registreres
Formanden kan altid kontaktes på dyredoktor@waoomail.dk,